Web Analytics Made Easy - Statcounter

رضا عزتیان، رئیس اداره مراکز جمعی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: تغذیه سالم در پیشگیری از بروز بیماری کرونا نقش مهمی دارد. تحقیقات نشان داده که بهبود تغذیه در کاهش مدت بستری بیماران در مراکز درمانی بسیار موثری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: طبق تحقیقات بهبود تغذیه جامعه برای مقابله با انواع بیماری های قلبی و سرطان مفید است؛ به همین منظور وزارت بهداشت اقدامات لازم در زمینه ارتقای سلامت عمومی و بهبود تغذیه کارکنان سازمان ها و نهادهای مختلف را انجام داده است .

رئیس اداره مراکز جمعی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت بیان کرد: متاسفانه درصد زیادی از افراد جامعه مبتلا به چاقی و دیابت هستند که علت اصلی این موضوع، تغذیه ناسالم است، براین اساس باید بر روی سبک زندگی سالم فرهنگ‌سازی شود.

عزتیان تاکید کرد: شرایط اقتصادی تاثیر منفی بر روی تغییر رژیم غذایی مردم گذاشته است. یکی از برنامه های دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ارائه بسته های حمایتی تغذیه ای برای کارکنان دولت است. فعالیت ما برای بهبود تغذیه کارمندان و سایر اقشار جامعه افزایش پیدا کرده و برای تامین تغذیه مردم، مدل های متنوعی طراحی شده است.

او افزود: آموزش باعث ارتقای سطح سواد سلامت مردم می شود، در همین راستا محتواهای آموزشی خوبی تهیه و در اختیار اقشار مختلف مردم قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید:

انجام اضافه کاری بدون حقوق پرستاران در شرایط کرونایی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا تغذیه سالم وزارت بهداشت بهبود تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۰۱۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید

به گزارش همشهری آنلاین، علی بهاری درخصوص بیماری کبد چرب اظهار کرد: بیماری کبد چرب یکی از شایع‌ترین بیماری‌های کبدی در دنیا است. علل اصلی بیماری کبد چرب اضافه وزن یا چاقی، دیابت یا بیماری قندخون، چربی خون و افزایش فشار خون است که به مجموع این‌ها سندروم متابولیک می‌گوییم.

این فوق تخصص گوارش و کبد گفت: علاوه‌بر همه این‌ موارد، مصرف الکل و برخی داروها می‌تواند باعث ایجاد کبدچرب شود. این بیماری به عادات غذایی و سبک زندگی افراد بسیار مرتبط است، کم‌تحرکی افراد و عدم رعایت رژیم غذایی مناسب، منجر به اضافه وزن و در پی آن ایجاد کبدچرب می‌شود.

وی درخصوص علائم بالینی کبدچرب تشریح کرد: بیماری کبدچرب متاسفانه ابتدا هیچ علامت بالینی خاصی ندارد و به مرور زمان منجر به آسیب می‌شود. در ابتدا بهترین راه تشخیص این بیماری سونوگرافی کبد است و هم‌چنین آزمایش خون که آنزیم‌های کبدی چک شود. آزمایش‌های دیگر برای بررسی چربی و قند خون هم برای بیماری کبد چرب موثر است.

قاتلین کبد چرب کدامند؟ ؛ روشی برای درمان فوری کبد چرب | شایع‌ترین دلیل ایجاد کبد چرب را بشناسید + ویدئو

بهاری در خصوص عللی که سبب ایجاد بیماری کبد چرب می‌شوند، گفت: اکنون ثابت شده که آلودگی هوا نیز باعث ایجاد بیماری کبد چرب می‌شود. همچنین فلور میکروبی روده با ایجاد کبد چرب ارتباط دارد، بنابراین می‌بینیم حتی عللی که به چشم نمی‌آید، می‌تواند منجر به بیماری شود.

فوق تخصص گوارش و کبد در رابطه با راه‌های پیشگیری از این بیماری اظهار کرد: یک زندگی سالم از لحاظ تغذیه بسیار کمک‌کننده است زیرا اضافه وزن،‌ چربی خون، قند خون و فشار خون از علل اصلی این بیماری است. بنابراین اگر شخصی اضافه وزن دارد بهتر است با روندی متعادل و همراه با ورزش وزن خود را کم کند، اگر مبتلا به دیابت است باید مرض قند خود را کنترل کند، اگر کسی چربی خون داشته باشد، رژیم و دارو بسیار موثر است. لذا تغذیه سالم، اجتناب از مواد قندی و چربی اضافه است که می‌تواند کمک‌کننده باشد.

وی گفت: بیماران بجای اینکه به دنبال مصرف دارو برای کبدچرب باشند، باید سبک زندگی خود را تغییر دهند و حتما روزی نیم ساعت ورزش داشته باشند.

بهاری در ارتباط با درمان دارویی کبدچرب اظهار کرد: درمان دارویی این بیماری، مرتبط به عوامل زمینه‌ساز آن است. به طور مثال درمان دیابت، درمان چاقی و چربی است و اگر دارویی می‌دهیم در همین راستا است. اینکه مستقیم ما به کبد دارو دهیم، تقریبا دارویی وجود ندارد لذا از همه عوامل مهم‌تر تغذیه سالم و ورزش است.

کد خبر 850338 منبع: ایسنا برچسب‌ها سلامت خبر مهم بیماری - کبد

دیگر خبرها

  • آموزش شستشوی دست و تغذیه سالم برای کودکان
  • ۵۰ درصد ایرانی‌ها از بیماری‌های دهان و دندان رنج می‌برند
  • خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی در این افراد کمتر است
  • ارتباط بیماری‌های دهان و دندان با بروز بیماری‌های قلبی
  • فرهنگ سازی در سبک زندگی و تغذیه سالم نیاز ضروری امروز است
  • بهترین راه تشخیص کبد چرب | راه‌های پیشگیری از ابتلا به کبد چرب را بشناسید
  • ۵۰ درصد ایرانی ها از بیماری های دهان و دندان رنج می برند
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی